ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός ο Καντουρί για τη ρεβάνς με τη Γάνδη

ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός ο Καντουρί για τη ρεβάνς με τη Γάνδη

Newsroom
ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός ο Καντουρί για τη ρεβάνς με τη Γάνδη

bet365

Χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο για τη ρεβάνς με τη Γάνδη, καθώς ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μπήκε στα «πιτς» λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Κούρτιτς και Α. Ζίβκοβιτς, αλλά και του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη διάθεσή του.

Ο 31χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση δεν προπονήθηκε σήμερα (16/03) κι έτσι τίθεται εκτός για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη. Στην σημερινή (16/03) και τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον επικείμενο αγώνα με τη Γάνδη, ενώ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των «ασπρόμαυρων».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Βέλγιο με πτήση τσάρτερ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα