Χωρίς οκτώ παίκτες ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» κόντρα στη Λίνκολν (vid)

Χωρίς οκτώ παίκτες ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» κόντρα στη Λίνκολν (vid)

bet365

Με πολλές και σημαντικές απουσίες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο «Δικέφαλος» για τον ευρωπαϊκό «τελικό» κόντρα στην Λίνκολν.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Λίνκολν για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει μια σειρά από πολλά προβλήματα.

Στους καθιερωμένους ελέγχους για κρούσματα κορονοϊού πριν από όλα τα παιχνίδια, δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα που συνέχισαν με ατομικό πρόβλημα, στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος σήμερα βγήκε για πρώτη φορά κι έτρεξε στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Επίσης εκτός ευρωπαϊκής λίστας και δίχως δικαίωμα συμμετοχής είναι οι Ίνγκι Ίνγκασον, Σίντζι Καγκάβα και Ροντρίγκο Σοάρες.

Στην τελευταία προπόνηση το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε τακτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης, ενώ το βάρος έπεσε και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τη Λίνκολν είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

paok

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα