Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζλάτε Μόραβτσε 4-1: Περίπατος με ανατροπή και 5/5 για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ζλάτε Μόραβτσε 4-1: Περίπατος με ανατροπή και 5/5 για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ

bet365

Ακάθεκτη συνεχίζει εντός συνόρων η Σλόβαν Μπρατισλάβας, εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Conference League, επικρατώντας με 4-1 της Ζλάτε Μόραβτσε χάρη στο χατ-τρικ του Χέντι.

Μπορεί στην Ευρώπη να μη γλίτωσε τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League όσο και του Europa League, με τελευταίο «θύτη» τον Ολυμπιακό, αλλά στο εγχώριο πρωτάθλημα η Σλόβαν Μπρατισλάβας πάει από νίκη σε νίκη.

Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Conference League έκανε το 5/5 και επέστρεψε στην κορυφή της Φορτούνα Λίγκα με επιβλητική νίκη επί της Ζλάτε Μόραβτσε (4-1), με μεγάλο πρωταγωνιστή τον σέντερ φορ της, Εζέκιελ Χέντι.

Ο Νιγηριανός πέτυχε χατ-τρικ (43', 47', 82') και με το γκολ του Τσάβριτς ενδιάμεσα (47') η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις ανέτρεψε εμφατικά το σκορ, που είχε ανοίξει η φιλοξενούμενη με γκολ του Ντούμπεκ.

Σε σύγκριση με τη ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη, οι Σλοβάκοι είχαν έξι διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, με τον Τσόβαν κάτω από τα δοκάρια, τον Μπόζικοβ στο κέντρο της άμυνας, τους Τσάβριτς, Βάις, Ζμραλ στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Χέντι να διατηρούνται στο αρχικό σχήμα.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Χρντσαρ, Κρίζαν, Μπόζικοβ, Βόιτκο, Ραμπιού, Ντε Καμπς, Βάις, Τσάβριτς, Ζμραλ, Χέντι

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα