Ρουμπίν Καζάν: Ξέβαψαν οι φανέλες από τη βροχή και τελείωσε ευρωπαϊκό ματς με ζωγραφισμένους αριθμούς (pics)

Ρουμπίν Καζάν: Ξέβαψαν οι φανέλες από τη βροχή και τελείωσε ευρωπαϊκό ματς με ζωγραφισμένους αριθμούς (pics)

bet365

Απίθανο για τα στάνταρ ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά... αληθινό, με τη βροχή να ξεβάφει τους τυπωμένους χαρακτήρες στις φανέλες των παικτών της Ρουμπίν Καζάν, οι οποίοι και τελείωσαν το ματς με ζωγραφισμένους αριθμούς!

Η Ρουμπίν Καζάν επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 5 χρόνια, 7 μήνες και 26 ημέρες, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ράκοβ για το πρώτο ματς στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ένα ματς που μπορεί να μην είχε σκορ (0-0) και συγκινήσεις, αλλά θα μνημονεύεται για ένα πέρα για πέρα ασυνήθιστο περιστατικό σε επίπεδο ευρωπαϊκής διοργάνωσης: τους παίκτες μιας ομάδας να αγωνίζονται με... ζωγραφισμένους αριθμούς και ξεθωριασμένα ονόματα στο πίσω μέρος της φανέλας τους.

H βροχή στο τερέν του πολωνικού κλαμπ έπεφτε καταρρακτώδης και όσο απίθανο κι αν μοιάζει είχε ως αποτέλεσμα να σβηστούν οι τυπωμένοι χαρακτήρες. Ως εκ τούτου, στη διάρκεια του ματς αρκετοί παίκτες της Ρουμπίν αγωνίζονταν με «μισοφαγωμένα» ονόματα, ενώ σε ορισμένους εξαφανίστηκε στην πορεία ολόκληρος ο αριθμός και χρειάστηκε να τον ζωγραφίσουν με μαρκαδόρο για να τελειώσουν τον αγώνα!

Το περιστατικό έγινε viral και μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλησαν να εκμεταλλευτούν την απήχηση για καλό σκοπό. Η φανέλα του Δανού χαφ Άμπιλντγκααρντ που έμεινε χωρίς όνομα πωλήθηκε σε δημοπρασία για 42,5 χιλιάδες ρούβλια (492 ευρώ) μετά το τέλος του ματς (6/7)ενώ η ίδια διαδικασία πρόκειται να γίνει και για αυτές των Ουρέμοβιτς, Ντεσπότοβιτς και Γιέβτιτς με τα ζωγραφισμένα νούμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα