ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στο Δουβλίνο (vid)

ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στο Δουβλίνο (vid)

ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στο Δουβλίνο (vid)

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους Μποέμιανς του Δουβλίνου ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Ιρλανδού προπονητή, Κιθ Λονγκ, την πρωινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων», αλλά και τον ορισμό ενός άπειρου Φινλανδού διαιτητή.

Η Μποέμιαν θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τον προπονητή της ιρλανδικής ομάδας, Κιθ Λονγκ, να χαρακτηρίζει δύσκολη την αποστολή απέναντι στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

«Είμαστε εκεί που θέλαμε. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα, το να παίρνεις την πρόκριση και θέλουμε να κάνουμε την αρχή, για να έρθουν κι άλλες σπουδαίες βραδιές για την ομάδα. Κάναμε ένα βήμα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, οπότε σίγουρα δε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε», υποστήριξε ο 48χρονος τεχνικός και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο 3-0 επί της Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.

«Όλοι οι παίκτες είχαν μεγάλη θέληση και θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι δυνατά, με ένα γκολ. Παίρνοντας κάποια ρίσκα, θα έπρεπε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πίεση που θα δεχόμασταν. Δε νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη απλά για να κρατήσει το 1-0. Ήταν μία ακόμη σπουδαία βραδιά για το κλαμπ και μία νίκη με 3-0 κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι φίλαθλοί μας πανηγύρισαν άλλη μία πρόκριση στην Ευρώπη. Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά κι ήταν πειθαρχημένοι. Αισθανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, αλλά ίσως αυτή είναι μία υπερβολική κριτική. Η Ντουντελάνζ έχει προκριθεί δύο φορές στους ομίλους του Europa League στα τελευταία τρία χρόνια και την κερδίσαμε συνολικά με 4-0. Οπότε, πραγματικά δεν μπορώ να βρω το λάθος, για να είμαι ειλικρινής», τόνισε ο Κιθ Λονγκ.

Η σκέψη στο ματς του Δουβλίνου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην πρώτη αναμέτρηση με τους Μποέμιανς στο Δουβλίνο και η σημερινή προπόνηση «αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή μέσα από συγκεκριμένο τακτικές ασκήσεις που στόχο έχουν τη δημιουργία αυτοματισμών στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΠΑΕ.

Οι Κρέσπο, Αουγκούστο και Ίνγκασον, συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα, ενώ η αυριανή προπόνηση, θα ξεκινήσει στις 09:00 στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Ένας άπειρος Φινλανδός διαιτητής

Η UEFA όρισε τον Φινλανδό ρέφερι, Άντι Μανούκα, να διευθύνει μαζί με τους Γιαν-Πέτερ Αραβίρτα και Γιούκα Χονκάνεν (4ος ο Κάαρλο Οσκάρι Χαμαλάινεν) την αναμέτρηση της Τρίτης (3/8) στο Aviva Stadium.

Πρόκειται για έναν αρκετό άπειρο διαιτητή στην Ευρώπη, που ορίζεται για δεύτερη φορά σε αγώνα στο Europa Conference League, καθώς πριν από μερικές ημέρες είχε οριστεί και στο παιχνίδι Ντρίτα – Φέγενορντ 0-0.

Έχει αφυρίξει μόλις τέσσερις προκριματικούς αγώνες στο Champions League, 5 αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa League και σε άλλους 15 στα προκριματικά της διοργάνωσης.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα