Ζιρού: Ο αρχισκόρερ της Γαλλίας αποσύρεται απ' την εθνική μετά το Euro

Ζιρού: Ο αρχισκόρερ της Γαλλίας αποσύρεται απ' την εθνική μετά το Euro

Newsroom
Μπαπέ, Ζιρού και Γκριεζμάν κόντρα στην Εθνική Ελλάδος
Ο Ολιβιέ Ζιρού θα αποσυρθεί από τα διεθνή του καθήκοντα μετά το Euro 2024.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Γαλλίας ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά το Euro 2024.

Ο Γάλλος στράικερ που μετράει συνολικά 131 συμμετοχές και 57 γκολ (συν 16 ασίστ) με τους «τρικολόρ», ανέφερε σε συνέντευξή του στην «Equipe» πως θέλει να παραχωρήσει τη θέση του σε νεαρότερους παίκτες.

«Προφανώς θα μου λείψει πολύ η Εθνική Γαλλίας, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αφήσω χώρο για τους νεότερους ποδοσφαιριστές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα