Γαλλία, EURO 2024: Νέο πρόβλημα στους «τρικολόρ», τραυματίστηκε ο Μενιάν

Γαλλία, EURO 2024: Νέο πρόβλημα στους «τρικολόρ», τραυματίστηκε ο Μενιάν

Newsroom
Γαλλία, EURO 2024: Νέο πρόβλημα στους «τρικολόρ», τραυματίστηκε ο Μενιάν
Αυξάνονται οι πονοκέφαλοι για τον Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει EURO 2024, με τον Μάικ Μενιάν να τραυματίζεται στην τελευταία προπόνηση της Μίλαν.

Όλο και περισσότερα προβλήματα προκύπτουν στον Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει της έναρξης του ερχόμενου EURO2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την «L' Equipe» ο βασικός τερματοφύλακας της Γαλλίας, Μάικ Μενιάν, τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της Μίλαν και αποχώρησε με πόνους στο δάχτυλο του χεριού του. Ο Γάλλος τερματοφύλακας φέρεται να ένιωσε έντονο πόνο στο δάχτυλο, με τους Γάλλους κυρίως, να περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις και τη διάγνωση του έμπειρου κίπερ των «ροσονέρι».

Πρόκειται για ένα ακόμα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προκύπτει στους «τρικολόρ». Ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι γνωστό ότι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Champions League και εν συνεχεία το EURO 2024, ενώ από την άλλη πιο καθησυχαστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τον Κομάν που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από μια προπόνηση της Μπάγερν πριν από μερικά 24ωρα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα