Κακαμπάτζε για τον τελικό με την Ελλάδα: «Ανυπομονούμε, αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια και πάλι θα είχαμε sold out»

Newsroom
otar_kakabadze
Για την κρίσιμη «μάχη» της πρόκρισης στο EURO απέναντι στην Ελλάδα μίλησε ο αμυντικός της Γεωργίας, Οτάρ Κακαμπάτζε.

Για τα καλά σε ρυθμούς... τελικού έχουν μπει τόσο η Εθνική Ελλάδος όσο και η Γεωργία, που μετρούν αντίστροφα για τη μεταξύ τους «μονομαχία» στην Τιφλίδα την Τρίτη (26/03 - 19:00).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού, ο αμυντικός της Γεωργίας, Οτάρ Κακαμπάτζε, τόνισε πόσο ανυπομονεί για αυτό το ματς, βάζοντας στην εξίσωση της αναμέτρησης και το «Boris Paichadze National Stadium», τον κόσμο της χώρας του.

«Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη χώρα. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Κακαμπάτζε, προσθέτοντας πως: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που παίζω για αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που μπορεί να φέρει τόση χαρά στη χώρα. Αυτή η ομάδα έχει τη νοοτροπία του νικητή, έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα, πάρα πολλά πράγματα. Το ότι τόσος κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο είναι πολύ θετικό Πιθανότατα, ακόμα κι αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια, θα εξαφανίζονταν όλα. Αυτό θα έχει πολύ θετική επίδραση σε εμένα προσωπικά και στην ομάδα».

Τέλος υπογράμμισε τη σημασία της επιστροφής του Κβίτσα Κβαρατσχέλια στη διάθεση του Σανιόλ: «Θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη, μάς έλειψε. Παίζω στην εθνική ομάδα εδώ και ένα πολύ καιρό και αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EURO Τελευταία Νέα