Στις 31/1 η κλήρωση για τα εισιτήρια του Euro 2024, «τρέλα» από Αλβανούς και Κροάτες

Στις 31/1 η κλήρωση για τα εισιτήρια του Euro 2024, «τρέλα» από Αλβανούς και Κροάτες

Ανδρέας Σουλάι
albania
Η UEFA γνωστοποίησε οριστικά ότι η κλήρωση για τα εισιτήρια του Euro 2024 θα γίνει την τελευταία ημέρα του Γενάρη. «Τρελή» ζήτηση από τους Αλβανούς και τους Κροάτες φιλάθλους που ετοιμάζονται για «απόβαση» στη Γερμανία.

Μέχρι και την τελευταία ημέρα του Γενάρη θα πρέπει να περιμένουν όσοι θέλουν να δώσουν το «παρών» στο ερχόμενο Euro που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Με επίσημη ανακοίνωση, η UEFA γνωστοποίησε ότι η κλήρωση των εισιτηρίων για τους αγώνες της φάσης των ομίλων θα γίνει στις 31 του Γενάρη, με τους τυχερούς να αναμένεται να ενημερωθούν εντός της ημέρας.

Σε σύγκριση με την πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων, στην οποία το 35% των εισιτηρίων ζητήθηκε από οπαδούς εκτός Γερμανίας, ο αριθμός αυξήθηκε στο 59%. Για τη συγκεκριμένη αύξηση, σύμφωνα με την ενημέρωση της UEFA, ευθύνονται κυρίως οι Αλβανοί και οι Κροάτες φίλαθλοι, αλλά και οι Τούρκοι.

Οι οπαδοί των δύο χωρών έχουν «σπάσει» τα κοντέρ και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την κλήρωση. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και μεταξύ τους καθώς η κληρωτίδα του Euro τις έστειλε στον ίδιο όμιλο, απέναντι επίσης σε Ισπανία και Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διατεθούν προς πώληση επιπλέον εισιτήρια για τους οπαδούς των ομάδων που θα προκριθούν από τα play-offs του Nations League, τη διαδικασία μέσω της οποίας διεκδικεί την πρόκριση της και η Ελλάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EURO Τελευταία Νέα