Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη των Ελλήνων Legends: Φιλικό με τους All Stars του Euro 2004 στις 4 Ιουλίου, στη Γερμανία!

Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη των Ελλήνων Legends: Φιλικό με τους All Stars του Euro 2004 στις 4 Ιουλίου, στη Γερμανία!

Γιάννης Σερέτης
Η Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζει την κατάκτηση του 2004
Στη συμπλήρωση 20 ετών από το ποδοσφαιρικό έπος της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία, προγραμματίζεται το σπουδαίο φιλικό εν μέσω του Euro 2024, στη Γερμανία, εναντίον των 2004 All Stars.

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της τελικής φάσης των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μεγαλύτερη και από εκείνη της Δανίας, η οποία το 1992 είχε μαζευτεί από τις... παραλίες που λέει ο λόγος για να αντικαταστήσει τη χειμαζόμενη από τον εμφύλιο πόλεμο, τότε, ενιαία Γιουγκοσλαβία. Ακριβώς 20 χρόνια από τη σπουδαιότερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συμπληρωθούν στις 4 Ιουλίου 2024.

Και για εκείνη την ημέρα θα καταβληθεί προσπάθεια για να διεξαχθεί το σπουδαίο φιλικό μεταξύ των Legends 2004, της τροπαιούχου Εθνικής Ελλάδας, δηλαδή, εναντίον των All Stars του 2004. Οχι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα είναι ανάμεσά τους: είναι πιθανότατα ο μοναδικός που ακόμα παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και μάλιστα θα είναι παρών και στα γερμανικά γήπεδα. Μπορεί, όμως, να είναι ο Ζιντάν! Ο Φίγκο. Ο Νέτβεντ. Iσπανοί, Αγγλοι, Ιταλοί! Και πάρα πολλοί άλλοι, αληθινά σπουδαίοι!

Ολα αυτά επί γερμανικού εδάφους και υπό την αιγίδα της UEFA. Στις 4 Ιουλίου: “rest day” αναφέρει το καλεντάρι του Euro 2024. «Rest day» μεταξύ της φάσης των «16» και των προημιτελικών. Μία ημέρα πριν από την εκκίνηση των προημιτελικών για την ακρίβεια. Aρα... όλα τα βλέμματα σ' αυτό το φιλικό εκείνη τη μέρα.

Κι εφόσον θα διεξαχθεί μέσα στην καρδιά του Euro 2024, θα τύχει και μεγαλύτερης προβολής. Οχι για τη... δόξα. Οση ήταν να πάρουν, την πήραν οι διεθνείς εκείνης της γενιάς. Αλλά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Κι αν είναι παρόντες και οι παίκτες της σημερινής Εθνικής ομάδας, ακόμα καλύτερα!

@Photo credits: INTIME
 

EURO Τελευταία Νέα