Υπερδιασπορά κορονοϊού από τον τελικό του Euro στην Αγγλία

Κώστας Ευθυμιάδης
Υπερδιασπορά κορονοϊού από τον τελικό του Euro στην Αγγλία
Σύμφωνα με εφημερίδα που αφορά την δημόσια Υγεία στην Αγγλία, πάνω από 2.300 άνθρωποι μολύνθηκαν στην διάρκεια του τελικού του Euro μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας.

Ο τελικός του Euro στο Γουέμπλεϊ μεταξύ Ιταλίας και Αγγλίας, αποδείχθηκε ως ιδανικό μέρος για… υπερδιασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τους Times, περίπου 2.300 άτομα που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν «πιθανό να ήταν μολυσμένα» με τον κορονοϊό εκείνη την εποχή. Το νούμερο, επιβεβαιώνεται από κυβερνητικές πηγές.

Επίσης, άλλα 3.404 άτομα που παρακολούθησαν τον αγώνα εκδήλωσαν συμπτώματα Covid-19 λίγο μετά τον τελικό της 11ης Ιουλίου και πιθανόν να έχουν προσβληθεί από τον ιό στο Wembley και αυτοί, σύμφωνα με την εφημερίδα Public Health England.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

EURO NEWS FEED