Κανονικά στη Serie A η Σαλερνιτάνα

Κανονικά στη Serie A η Σαλερνιτάνα

Κανονικά στη Serie A η Σαλερνιτάνα
Οριστικά στη Serie A η Σαλερνιτάνα, η οποία δικαιώθηκε από τα αρμόδια όργανα μετά τις κατηγορίες περί πολυιδιοκτησίας.

Τον Μάιο η ομάδα του Σαλέρνο πανηγύριζε την επιστροφή στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου έπειτα από αναμονή 22 χρόνων. Ωστόσο, υπήρχε ένα σοβαρό εμπόδιο. Η Σαλερνιτάνα έχει για ιδιοκτήτη τον Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος ως γνωστόν είναι ιδιοκτήτης και της Λάτσιο. Η αποβολή φάνταζε πιθανή, ωστόσο, ο σύλλογος ζήτησε παράταση για την πώληση των μετοχών και τα κατάφερε.

Οι Λοτίτο-Μετζαρόμα, παρουσίασαν ένα νέο σχέδιο για την πώληση των μετοχών και τους δόθηκε διορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Ολα τα μέλη της Επιτροπής ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής της Σαλερνιτάνα στη Serie A, πλην του προέδρου που απείχε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EURO NEWS FEED