Βέλγιο: Συγκλονιστικός Ντε Μπρόινε, έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο με σχισμένους συνδέσμους

Κώστας Τόπας
Βέλγιο: Συγκλονιστικός Ντε Μπρόινε, έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο με σχισμένους συνδέσμους
Τι κι αν σφάδαζε από τους πόνους στον αριστερό του αστράγαλο; Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το ματς με τους Ιταλούς κι αγωνίστηκε με σχισμένους συνδέσμους.

Η συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο ματς με την Ιταλία ήταν αμφίβολη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αριστερό του αστράγαλο, ήταν αρκετό για να βάλει σε σκέψεις τον προπονητή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στην τελευταία προπόνηση του Βελγίου, πριν το ματς ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να προστατευτεί. Ωστόσο, ο 30χρονος άσος δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον προημιτελικό με την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Οπως ο ίδιος αποκάλυψε, αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ιταλία, με έντονους πόνους αλλά και με σχισμένους συνδέσμους, δείχνοντας το πείσμα και την αγάπη του, για να βοηθήσει την εθνική του ομάδα. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε για να πάρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε και το Βέλγιο αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

«Ήταν ένα θαύμα που έπαιξα γιατί υπήρχε σίγουρα ζημιά στον αστράγαλο μου. Εχω σχισμένους συνδέσμους. Αλλά ένιωσα την ευθύνη να παίξω για τη χώρα μου. Κρίμα που δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

 

EURO Τελευταία Νέα