Euro 2020: Σοκ, η UEFA ακύρωσε τα εισιτήρια των Άγγλων στο «Ολίμπικο» λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα» του κορονοϊού

Euro 2020: Σοκ, η UEFA ακύρωσε τα εισιτήρια των Άγγλων στο «Ολίμπικο» λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα» του κορονοϊού
Η UEFA ακύρωσε όλα τα εισιτήρια και απαγόρευσε την πώληση νέων σε Άγγλους οπαδούς για ν' αποφευχθεί το ταξίδι τους στη Ρώμη για τον προημιτελικό με την Ουκρανία (3/7, 22:00) υπό το φόβο της μετάλλαξης «Δέλτα» για τον κορονοϊό.

Ραγδαίες εξελίξεις υπό το φόβο της μετάλλαξης «Δέλτα» για τον κορονοϊό - επικρατούσα μετάλλαξη στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία ευθύνεται για το 90% των νέων κρουσμάτων του ιού - με άμεσο αντίκτυπο στο μεγάλο προημιτελικό της Αγγλίας με την Ουκρανία, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/7, 22:00, ANT1, Live Gazzetta).

Η UEFA αποφάσισε σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) - αργότερα η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ίδια την ομοσπονδία - να μπλοκάρει τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί σε κατοίκους Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και ν' απαγορεύσει την πώληση νέων προκειμένου να μην επιτρέψει το ταξίδι τους για την ιταλική πρωτεύουσα, υπό το φόβο της εξάπλωσης.

Απαγορεύεται η πώληση των εισιτηρίων από τις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδας), καθώς και η ακύρωση αυτών που έχουν ήδη πωληθεί από τις 28 Ιουνίου σε όλους τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιτρέπεται μόνον η μεταπώλησή τους σε Ιταλούς, οι οποίοι θα εύλογα θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αξίζει να τονιστεί ότι η UEFA έλαβε την απόφαση αυτή, μετά από πρόταση της Δημόσιας Ασφάλειας της Ιταλίας και αφού είχε πληροφορηθεί ότι πολλοί Άγγλοι σχεδίαζαν να μεταβούν στην Ιταλία μέσω Γαλλίας (Νίκαια).

 

EURO Τελευταία Νέα