Αγγλία: Είδαν τις οικογένειές τους και μπήκαν σε «φούσκα» για το Euro οι διεθνείς

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Είδαν τις οικογένειές τους και μπήκαν σε «φούσκα» για το Euro οι διεθνείς
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέτρεψε στους Άγγλους διεθνείς να δουν τις οικογένειές τους την Δευτέρα και από σήμερα (8/6) κόβονται όλες οι επαφές, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν σε «φούσκα» ενόψει Euro.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών» είχε διαμηνύσει πως δεν θα επιτρέπονταν επαφές με συγγενικά πρόσωπα για τους παίκτες κατά τη διάρκεια του τουρνουά παρά το γεγονός πως η Αγγλία παραμένει στο προπονητικό της κέντρο, το St. George's Park.

Προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο με πιθανή επαφή με κρούσμα, αλλά και για να μην είναι οι ποδοσφαιριστές απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, δεν θα δουν από κοντά κανένα αγαπημένο τους πρόσωπο, όσο η εθνική ομάδα θα παραμένει ενεργή στο Euro και θα συνεχίζει την πορεία της.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την τελευταία στιγμή σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να επιτρέψει στους παίκτες του να περάσουν την Δευτέρα μαζί με τις οικογένειές τους και από σήμερα, Τρίτη (8/6), οι Άγγλοι μπαίνουν σε «φούσκα» και απομονώνονται για όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EURO NEWS FEED