Deviltime: Το εκπληκτικό βίντεο της εθνικής Βελγίου με Μαρτίνεθ, Γκέταλς και Θάις για το Euro 2020 (vid)

Gazzetta team
Deviltime: Το εκπληκτικό βίντεο της εθνικής Βελγίου με Μαρτίνεθ, Γκέταλς και Θάις για το Euro 2020 (vid)

bet365

Τρομερό promo για το Euro 2020 ετοίμασαν οι Βέλγοι, που ελπίζουν φέτος να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ενα εξαιρετικό βίντεο με πρωταγωνιστές τρεις προπονητές που έφτασαν την εθνική Βελγίου ψηλά στις μεγάλες διοργανώσεις, παρουσίασε η ομοσπονδία της χώρας.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να περπατά στα… σκοτεινά δρομάκια των Βρυξελλών και να συναντά δύο μεγάλες μορφές που δεν είναι πλέον στη ζωή. Ο λόγος για τους Ρέιμοντ Γκέταλς, προπονητής που το 1972 οδήγησε το Βέλγιο στην 3η θέση του Euro και ο Γκάι Θάις που στο Μουντιάλ του Μεξικού οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην 4η θέση, που ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία τους ως το τελευταίο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου υπό τον Ρομπέρτο Μαρτίνες έφτασε στην τρίτη θέση.

Ο Μαρτίνεθ, μόλις τους συναντά, τους λέει: «Κύριοι, έχουμε δώσει τα πάντα 125 χρόνια τώρα. Μερικές φορές φτάσαμε πολύ κοντά στο να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Στο σημείο εκείνο ρωτάει τον Γκέταλς αν θυμάται το 1972, με τον προπονητή να του απαντά ότι τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» έζησαν απίστευτες στιγμές. Ακολούθως ο Γκάι Θάις θυμήθηκε τις στιγμές του Μουντιάλ του Μεξικού το 1986.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η χρονιά μπορεί να είναι η χρονιά μας. Ηρθε η ώρα να παίξουμε πιο σκληρά. Να φωνάξουμε πιο δυνατά. Είναι η ώρα να ονειρευτούμε περισσότερα. Βέλγιο, από δω και στο εξής είναι η ώρα των διαβόλων», λέει στη συνέχεια με… νόημα ο Μαρτίνεθ στο εντυπωσιακό promo της εθνικής Βελγίου για την διοργάνωση.

 

Τελευταία Νέα