Ζορζίνιο: «Αυτή η Ιταλία έχει πλέον... βραζιλιάνικη αύρα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζορζίνιο: «Αυτή η Ιταλία έχει πλέον... βραζιλιάνικη αύρα»!

bet365

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας... μεταμορφώθηκε μετά την αποτυχία του 2018 και οι Μπονούτσι και Ζορζίνιο παραδέχονται πως πλέον απολαμβάνουν αυτό που συμβαίνει στη «σκουάντρα ατζούρα».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι κατάφερε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 με το 9-1 επί της Αρμενίας, έκαναν το 10 στα 10 στον όμιλο που συμμετείχε και η Εθνική μας ομάδα, πέτυχαν 37 τέρματα έχοντας δεχθεί μόλις 4 (στο +33 η διαφορά) και το κλίμα είναι κάτι περισσότερο από πανηγυρικό για την πρόκριση στο Euro 2020.

Έναν χρόνο μετά την απουσία από το Μουντιάλ του 2018, με την «σκουάντρα ατζούρα» ν' απουσιάζει από Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά από 60 χρόνια, η Ιταλία δείχνει ν' αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες δυνάμεις του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το απολαμβάνω πολύ περισσότερο από άλλα χρόνια κάθε φορά που βρίσκομαι στην εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ενώ, από την πλευρά του, ο Ζορζίνιο τόνισε: «Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, όλοι το απολαμβάνουμε και προσφέρουμε θέαμα και η αλήθεια είναι ότι έχουμε λίγη από τη... βραζιλιάνικη αύρα σε αυτή την ομάδα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα