Λιχτενστάιν - Ελλάδα: Ξανά βασικός στην Εθνική ο Σιόβας μετά από τρία χρόνια

Δημήτρης Ρούσσος
Λιχτενστάιν - Ελλάδα: Ξανά βασικός στην Εθνική ο Σιόβας μετά από τρία χρόνια

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας θα παίξει ως βασικός απέναντι στο Λιχτενστάιν, βρίσκοντας ξανά θέση στην αρχική 11αδα τρία χρόνια μετά την τελευταία φορά και το φιλικό με την Ισλανδία.

Τα προκριματικά του Euro 2020 αποτελούν τη νέα δοκιμασία για την Εθνική Ελλάδας, που θέλει στην πρεμιέρα απέναντι στο Λιχτενστάιν να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει επιτυχημένα τις υποχρεώσεις της.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει καλέσει στην αποστολή παλιούς και νέους παίκτες στην Εθνική, αλλά και μερικούς που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν. Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Σιόβας, που βρίσκεται ξανά στο προσκλητήριο του Έλληνα προπονητή, μετά τα δυο τελευταία παιχνίδια για το UEFA Nations League με Φινλανδία και Εσθονία.

Μάλιστα ο 30χρονος στόπερ θα αγωνιστεί ως βασικός, τρία χρόνια μετά την τελευταία φορά. Τότε, στις 29 Μαρτίου 2016 είχε ξεκινήσει στην αρχική 11αδα στη φιλική εντός έδρας ήττα από την Ισλανδία (2-3), παίζοντας για 81'.

Έκτοτε δεν είχε ξανακληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2018, όταν ο Αναστασιάδης τον επανέφερε στην 23αδα και τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή κόντρα στους Φινλανδούς αντί του τραυματία Μανωλά. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Εσθονία δεν αγωνίστηκε, ενώ απόψε θα παίξει βασικός, με τον Κουρμπέλη στο πλευρό του.

Συνολικά ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 13 συμμετοχές με τα «γαλανόλευκα» από τον Νοέμβριο του 2010 έως σήμερα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα