Στο Μαξίμου UEFA και FIFA για το μνημόνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Gazzetta team
Στο Μαξίμου UEFA και FIFA για το μνημόνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο

bet365

Το πρωί της Τρίτης στο Μαξίμου θα υπογραφεί το μνημόνιο για την «επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου» από την κυβέρνηση και την UEFA.

Στην Ελλάδα βρίσκονται από την Δευτέρα (24/2) ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ όπου θα έχουν σειρά συναντήσεων τόσο με τα στελέχη της ΕΠΟ όσο και με την ίδια την κυβέρνηση για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Δευτέρα η αντιπροσωπεία των διεθνών συνομοσπονδιών συναντήθηκε με την ΕΠΟ και την Τρίτη (25/2) είναι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη στοι Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα υπογραφεί το μνημόνιο για την «επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Λίγο πριν τις 10 το πρωί δύο αυτοκίνητα πέρασαν την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου. Στο πρώτο ήταν οι Κλαρκ (αντιπρόεδρος Fifa) και Τσεφεριν (πρόεδρος UEFA) και ακολούθησε αυτό με τους Ζόραν Λάκοβιτς (Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA) και Χουμπελ (πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης στην ΕΠΟ).

Το ραντεβού με την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει και τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η οργάνωση του ποδοσφαίρου, την πάταξη της βίας, την χειραγώγηση αγώνων και η διαιτησία.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα