Κορασίδες: Οι αντίπαλοί της στον γύρο elite

Κορασίδες: Οι αντίπαλοί της στον γύρο elite

Gazzetta team
Κορασίδες: Οι αντίπαλοί της στον γύρο elite

bet365

Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε η Εθνική Κορασίδων για την κλήρωση του γύρου elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 (Σουηδία, 9 -22 Μαΐου), η οποία θα διενεργηθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά όλα τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο: Ισπανία, Γερμανία, Νορβηγία, Ελβετία, ΕΪΡΕ *, Γαλλία, Ουγγαρία.
2ο: Αυστρία, Ιταλία, Ρωσία, Αγγλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Τσεχία.
3ο: Πολωνία, Σλοβακία, Ισλανδία, Σλοβενία, Σερβία, Σκοτία, Ελλάδα.
4ο: Δανία, Τουρκία, Βέλγιο, Ουαλία, Ρουμανία, Κροατία, Ουκρανία.

* Η Εθνική δεν μπορεί να κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με το ΕΪΡΕ, το οποίο αντιμετώπισε στην 1η φάση.

Οι επτά επικεφαλής των ισάριθμών ομίλων θα προκριθούν στην τελική φάση, η οποία επέχει θέση προκριματικής φάσης των ευρωπαϊκών ομάδων για το Μουντιάλ της Ινδίας (Νοέμβριος 2020). Οι αγώνες της φάσης elite θα διεξαχθούν υπό τη μορφή τουρνουά με τη συμμετοχή 4 Εθνικών Ομάδων μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020.

Προκριματικά EURO 2021 Κορασίδων
Στην κλήρωση της προκριματικής φάσης του επόμενου EURO, δηλαδή του 2021 που θα διεξαχθεί στα Νησιά Φερόε, η Εθνική θα βρίσκεται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Αναλυτικά:

1ο: Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ιταλία, Γαλλία, Πολωνία, ΕΪΡΕ, Αυστρία, Φινλανδία.
2ο: Τσεχία, Σερβία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ισλανδία, Σουηδία, Ουγγαρία, Ελβετία, Σλοβενία, Ρωσία, Σκοτία, Ελλάδα.
3ο: Βουλγαρία, Ουαλία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βόρεια Ιρλανδία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Τουρκία, Σλοβακία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Ρουμανία, Κροατία..
4ο: Γεωργία, Ισραήλ, Εσθονία, Μαυροβούνιο, Λετονία, Μάλτα, Μολδαβία, Καζακστάν, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Αρμενία, Κόσοβο.

Προκριματικά EURO 2021 Νεανίδων
Σε ό,τι αφορά την Εθνική Νεανίδων, συμπεριλήφθηκε στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021 (Λευκορωσία).

Αναλυτικά:

1ο: Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ελβετία, Δανία, Αγγλία, Ιταλία, Φινλανδία, Σκοτία, Βέλγιο, Τσεχία.
2ο: Σουηδία, ΕΪΡΕ, Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Βόρεια Ιρλανδία.
3ο: Τουρκία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Ουαλία, Ισραήλ, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Μαυροβούνιο.
4ο: Νησιά Φερόε, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία, Γεωργία, Εσθονία, Κύπρος, Καζακστάν, Αρμενία, Ανδόρα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED