ΕΠΟ: Συνεδρίασε για το οικονομικό νομοσχέδιο με Χούμπελ και Φούσεκ

Gazzetta team
ΕΠΟ: Συνεδρίασε για το οικονομικό νομοσχέδιο με Χούμπελ και Φούσεκ

bet365

Το «πράσινο φως» άναψαν FIFA/UEFA μέσω των εκπροσώπων τους, Χέμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φούσεκ, στην ΕΠΟ ώστε να προχωρήσει σε αναθεωρήσεις στο οικονομικό σχέδιο της.

Πλήρη εξουσιοδότηση στην ΕΠΟ έδωσαν FIFA και UEFA για την κατάρτιση και υλοποίηση του νέου οικονομικού σχεδιασμού της. Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της που ολοκληρώθηκε, παρουσία των εντεταλμένων Χέμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φούσεκ, υπήρξε συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών για συνέχιση του πλάνου, με τους ανθρώπους των διεθνών ομοσπονδιών να τηρούν την επίβλεψη της πρόοδου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. (Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Α’ Αντιπρόεδρος, Β' Αντιπρόεδρος, Ταμίας και Εκτελεστικός Γραμματέας), να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται. Με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων, αντί του κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Κουπτσίδης στη θέση που εξαρχής κατείχε. Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων. Οι προκάτοχοί τους κ.κ. Λεωνίδας Θωμαΐδης και Σταύρος Ψαρόπουλος αντίστοιχα παραμένουν μέλη των Επιτροπών τους».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED