Τσέλσι: Ο Νέβιλ κατηγορεί τους «μπλε» ότι είναι μια λούζερ ομάδα αξίας 1,1 δισ. και ο Ποτσετίνο απαντά (vid)

Newsroom
Γκάρι Νέβιλ - Ποτσετίνο

bet365

Ο Γκάρι Νέβιλ ήταν πολύ σκληρός με την Τσέλσι μετά την ήττα της από τη Λίβερπουλ στον τελικό του Carabao Cup στην παράταση.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε την Τσέλσι του Μαουρίσιο Ποτσετίνο με 1-0 και κατέκτησε το Λιγκ Καπ. Ο τελικός κρίθηκε από ένα γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό, αφού οι «μπλε» είχαν αρκετές ευκαιρίες πριν από την παράταση, κι ο Γκάρι Νέβιλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός με το σύνολο του Ποτσετίνο. Όπως τόνι δεν τρέφει «καμία συμπάθεια για την Τσέλσι» την οποία όρισε ως μια ομάδα «1000 εκατομμυρίων» (1,000 million pound bottlejob).

Στην Αγγλία το «bottlejob» αναφέρεται στην ποδοσφαιρική ομάδα που πάντα καταλήγει να καταρρέει κάτω από την πίεση. Σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ, θρυλικό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νυν τηλεοπτικός αναλυτής, η Τσέλσι θα έπρεπε να είχε «επιτεθεί κατευθείαν στο λαιμό» της Λίβερπουλ που ήταν «λαβωμένη» από τους τραυματισμούς. Οι Reds έπαιξαν στην παράταση με τους Μπόμπι Κλαρκ (19 ετών), Τζέιμς Μακόνελ (19), Τζέιντεν Ντανς (18), Κουάνσα (21) και Έλιοτ (20).

Η απάντηση του Ποτσετίνο

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν δίστασε να απαντήσει στην κριτική του Γκάρι Νέβιλ: «Δεν άκουσα τι είπε, αλλά αν συγκρίνεις την ηλικία των δύο ομάδων... Νομίζω ότι είναι παρόμοιες. Έχω μια καλή σχέση με τον Γκάρι Νέβιλ. Σέβομαι τη γνώμη του... Αλλά ξέρει ότι η δυναμική (της Λίβερπουλ και της Τσέλσι) είναι εντελώς διαφορετική»

 

EFL CUP Τελευταία Νέα