Σπόραρ: Βρήκε δίχτυα στη φιλική ισοπαλία της Σλοβενίας με τη Μάλτα (vid)

Newsroom
sporar_goalll

bet365

Μάλτα και Σλοβενία έμειναν στο 2-2 σε μεταξύ τους φιλικό, με τον Άντρατζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού να παίζει βασικός - όπως και ο Τσέριν - και να σκοράρει. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

«Ξεμούδιασμα» πριν το Euro 2024 έχει το πρόγραμμα για την εθνική Σλοβενίας που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 σε φιλικό απέναντι στη Μάλτα. Φυσικά για ακόμη μια φορά η ομάδα του Κεκ είχε έντονο... πράσινο άρωμα, αφού και οι τρεις διεθνείς του Παναθηναϊκού πήραν λεπτά συμμετοχής.

Οι Άντρατζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν αγωνίστηκαν ως βασικοί, ο πρώτος δίχως να αντικατασταθεί και ο δεύτερος για 67 λεπτά, ενώ ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Μάλιστα, ο Σπόραρ μπόρεσε να βρει ξανά δίχτυα με την εθνική του, αφού στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ πλασάροντας ψύχραιμα μετά το λάθος της μαλτέζικης άμυνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα