Ιρλανδία: Η εθνική U-21 αποχώρησε από φιλικό έπειτα από ρατσιστική επίθεση από παίκτη του Κουβέιτ

Ιρλανδία: Η εθνική U-21 αποχώρησε από φιλικό έπειτα από ρατσιστική επίθεση από παίκτη του Κουβέιτ

Republic of Ireland Under-21

bet365

Οι παίκτες της U-21 της Ιρλανδίας αποχώρησαν από φιλικό ματς με την αντίστοιχη ομάδα του Κουβέιτ, όταν ένας αντίπαλος ποδοσφαιριστής επιτέθηκε ρατσιστικά σε αναπληρωματικό.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην U-21 της Ιρλανδίας και την U-22 του Κουβέιτ στην Αυστρία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 3-0 ένας ποδοσφαιριστής των Αράβων επιτέθηκε ρατσιστικά σε αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή των Ιρλανδών, με αποτέλεσμα οι πράσινοι να αποχωρήσουν άμεσα.

«Η FAI με λύπη ανακοινώνει ότι το σημερινό φιλικό της U-21 εναντίον του Κουβέιτ εγκαταλείφθηκε μετά από ένα ρατσιστικό σχόλιο που έγινε από έναν παίκτη του Κουβέιτ προς έναν από τους αναπληρωματικούς μας.

Η FAI δεν ανέχεται κανένα ρατσισμό προς κανέναν από τους παίκτες ή το προσωπικό μας και θα αναφέρει αυτό το σοβαρό θέμα στη FIFA και την UEFA», ήταν η ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα