Νότια Κορέα - Κολομβία 2-2: Γκολ και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Κολομβίας ο Χάμες, βασικός έπαιξε ο Χουάνγκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νότια Κορέα - Κολομβία 2-2: Γκολ και δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Κολομβίας ο Χάμες, βασικός έπαιξε ο Χουάνγκ (vid)

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες σκόραρε στο φιλικό της Κολομβίας κόντρα στην Νότια Κορέα του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Χάμες Ροντρίγκες και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ κοντραρίστηκαν στην φιλική αναμέτρηση της Κολομβίας με την Νότια Κορέα. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν βασικοί, με τον πρώτο να σκοράρει για το 2-1 και να γίνεται αλλαγή στο 70ο λεπτό, με τον Τζον Αρίας να περνάει στην θέση του, και τον δεύτερο να αγωνίζεται κανονικά σε όλο το 90λεπτό.

Ο 31χρονος Κολομβιανός επιθετικός μέσος, που ήταν μάλιστα και αρχηγός της εθνικής του ομάδας, σκόραρε μ' ένα ωραίο πλασέ στο 46ο λεπτό μειώνοντας σε 2-1 για τους «καφετέρος», ξαναβάζοντάς τους στο παιχνίδι. Αυτό ήταν το 26ο γκολ του Χάμες με την εθνική και τον ανέβασε δεύτερο στον πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, αφού ξεπέρασε τον Αρνόλντο Ιγκουαράν, έχοντας πλέον μπροστά του μόνο τον Ρανταμέλ Φαλκάο με 36.

Για την ιστορία η Κολομβία τελικά έφτασα μέχρι το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με την Νότια Κορέα. Το σκορ είχε ανοίξει για τους Ασιάτες στο 10ο λεπτό ο Χέουνγκ-Μιν Σον, ο οποίος σκόραρε και πάλι για το 2-0 στο 45+2'. Ο Χάμες μείωσε σε 2-1 στο 46ο λεπτό και ο Καρασκάλ, τρία λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα