Άρσεναλ - Γιουβέντους 0-2: Τι έγινε στα σημαντικότερα φιλικά της ημέρας (vid)

Newsroom
Άρσεναλ - Γιουβέντους 0-2: Τι έγινε στα σημαντικότερα φιλικά της ημέρας (vid)

bet365

Η Γιουβέντους πήρε τη φιλική νίκη με 2-0 απέναντι στην Άρσεναλ, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Τζιρόνα με το ίδιο σκορ, με τη Βιγιαρεάλ να κερδίζει 3-2 τη Νάπολι.

Όσο τα πάντα κινούνται γύρω από τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία (18/12-17:00), οι σύλλογοι μετρούν αντίστροφα για την επανεκκίνηση των εγχώριων πρωταθλημάτων, με τα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα.

Ίσως στο πιο δυνατό ζευγάρι, η Άρσεναλ... έβγαλε τα μάτια της απέναντι στη Γιουβέντους, αφού με τα αυτογκόλ των Τσάκα και Χόλντιγκ γνώρισε την ήττα με 2-0.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε με ευκολία την αντίσταση της Τζιρόνα , μιας και τα γκολ των Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ από το πρώτο μέρος υπέγραψαν το τελικό 2-0.

Η Βιγιαρεάλ «λύγισε» με 3-2 τη Νάπολι, με τους Όσιμεν και Κβαρατσχέλια να βρίσκουν δίχτυα για τους πρωτοπόρους της Serie A.

Ίντερ και Μπέτις αλληλοεξουδετερώθηκαν και χάρη στα τέρματα του Νταρμιάν και του Χουάνμι αντίστοιχα έμειναν στο 1-1.

Με το ίδιο σκορ έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Μονακό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημαντικότερων σημερινών (17/12) φιλικών:

Άρσεναλ - Γιουβέντους 0-2
Μάντσεστερ Σίτι - Χιρόνα 2-0
Νάπολι - Βιγιαρεάλ 2-3
Μπέτις - Ίντερ 1-1
Φιορεντίνα - Μονακό 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα