Ντε Πολ: Το ρεκόρ του μέσου της Ατλέτικο που ούτε ο Μέσι έχει στη συλλογή του

Newsroom
Ντε Πολ: Το ρεκόρ του μέσου της Ατλέτικο που ούτε ο Μέσι έχει στη συλλογή του

bet365

Ο διεθνής Αργεντινός έκλεισε μια ιστορική χρονιά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, «υπογράφοντας» ένα ρεκόρ που δεν έχει πετύχει ουδείς άλλος.

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ έκλεισε τη σεζόν με το φιλικό που έπαιξε η χώρα του με την Εσθονία, στο οποίο η «Αλμπισελέστε» συνέτριψε την ομάδα της Βαλτικής με 5-0.

Ο μέσος των «κολτσονέρος» ολοκλήρωσε μια κακή χρονιά σε επίπεδο συλλόγων, αλλά εξαιρετική σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Ο 28χρονος έκλεισε τη σεζόν με ένα ρεκόρ που ούτε ο Λίο Μέσι κατάφερε να εντάξει στην πλούσια συλλογή του.

Συγκεκριμένα μετά την εμφατική νίκη επί των Εσθονών έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα ματς χωρίς ήττα σε όλη την ιστορία της εθνικής Αργεντινής (31).

Αυτό το ρεκόρ κατείχαν δύο ιστορικοί παίκτες της Αλμπισελέστε: ο Όσκαρ Ρουγκέρι, παγκόσμιος πρωταθλητής στο Μεξικό το 1986 και ο Σέρχιο Αγουέρο.

Οι δυο τους κατείχαν από κοινού αυτό το milestone, το οποίο ήταν 30 παιχνίδια στη σειρά χωρίς ήττα.

Το σερί του Ρουγκέρι κόπηκε με αυτό το ιστορικό 0-5 κόντρα στην Κολομβία το 1994. Και το σερί του «Κουν» έληξε με τη Γερμανία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία.

Το σερί του μέσου της Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε με έναν αγώνα εναντίον της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα του 2019. Στο μεταξύ ήρθαν ο τίτλος του Κόπα Αμέρικα το περασμένο καλοκαίρι, ο τίτλος της Finalissima πριν από λίγες ημέρες κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία. καθώς και η πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Κλείσαμε μια φανταστική εβδομάδα. Τώρα ας ξεκουραστούμε... Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην ιστορία της ομάδας μας, το ρεκόρ είναι μια συναισθηματική ώθηση για να ξέρεις ότι η δουλειά πάντα σε ανταμείβει», ήταν το διαδικτυακό μήνυμα του Αργεντινού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα