Βαλβέρδε: Γνώρισε τον αποθέωση από τους οπαδούς της Μπιλμπάο (vid)

Βαλβέρδε: Γνώρισε τον αποθέωση από τους οπαδούς της Μπιλμπάο (vid)

Newsroom
βαλβέρδε

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μπιλμπάο και δέχθηκε τις θερμές αγκαλιές όλου του προπονητικού του τιμ μετά το τέλος του νικηφόρου ημιτελικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0) και συνολικό σκορ 4-0, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου στις 6 Απριλίου κόντρα στην Μαγιόρκα στην Σεβίλλη θα ψάξει την πρώτη της κούπα μετά από το... 1984!

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που έχει περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα προπονώντας τον Ολυμπιακό, «χάθηκε» στις αγκαλιές των συνεργατών του ενώ όλο το «Σαν Μαμές» τον επευφημούσε για τη μεγάλη πρόκριση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μιλώντας στα Μέσα, μετά την πρόκριση, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Πάντα το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, εκτός από την ατμόσφαιρα, είναι αυτό που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια, κάτι που μας ωθεί πολύ. Είμαστε πάντα οι ίδιοι, όταν τα πράγματα πάνε καλά και όταν τα πράγματα πάνε άσχημα.. Η ατμόσφαιρα μεταξύ του προσωπικού, των φυσικοθεραπευτών, αυτών που είναι καθημερινά μαζί μας και των παικτών, αυτό είναι το κλειδί».

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα