Ραντζέλοβιτς: Έβγαλε ασίστ στο παιχνίδι της Λεγάνες με τη Σοσιεδάδ για το Copa del Rey (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ραντζέλοβιτς: Έβγαλε ασίστ στο παιχνίδι της Λεγάνες με τη Σοσιεδάδ για το Copa del Rey (vid)

bet365

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς επέστρεψε στις παραγωγικές εμφανίσεις, καθώς δημιούργησε γκολ στην αναμέτρηση της Λεγανές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «32» του Copa del Rey.

O Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πραγματοποιεί αρκετά καλή σεζόν στην Ισπανία, για λογαριασμό της Λεγανές. Ο δανεικός εξτρέμ του Ολυμπιακού στο σημερινό (5/1) παιχνίδι με την ισχυρή Ρεάλ Σοσιεδάδ για τους «32» του Copa del Rey έκανε αισθητή τη παρουσία του, καθώς έβγαλε ασίστ.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και στο 60' με εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά και «γλυκιά» σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, βρήκε τον Χουάν Μουνιόθ, ο οποίος με κεφαλιά μείωσε το σκορ σε 2-1. Ο Ραντζέλοβιτς βγήκε από το παιχνίδι στο 61' και εν τέλει η ομάδα του αποκλείστηκε, καθώς έχασε με 3-2.

Ο Σέρβος εξτρέμ μέχρι στιγμής μετράει 21 συμμετοχές με τη Λεγανές σε όλες τις διοργανώσεις, 18 για τη Segunda Division και τρεις για το Copa del Rey, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ σε 1.177 αγωνιστικά λεπτά.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα