Λιβάι Γκαρσία: Έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Τρινιντάντ (vids)

Λιβάι Γκαρσία: Έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Τρινιντάντ (vids)

Λιβάι

bet365

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ηττήθηκε με 2-0 από τον Καναδά, ο επιθετικός της ΑΕΚ Λιβάι Γκαρσία έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και πήρε πάνω του το φταίξιμο της ήττας.

Σε μια ηγετική κίνηση προχώρησε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν μοιραίος για το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, καθώς σπατάλησε δυο μεγάλες ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τον Καναδά, η εθνική του ηττήθηκε με 2-0 και δεν προκρίθηκε στο Copa America. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ανέλαβε κάθε ευθύνη και τόνισε πως θα μάθει από τα λάθη του.

Στο 18ο λεπτό, με το ματς στη «λευκή» ισοπαλία, ο Λιβάι ξεκίνησε κούρσα πίσω από το κέντρο, κατέβασε μια βαθιά μπαλιά, εκτέλεσε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αστόχησε. Στο 85' και ενώ το ματς ήταν στο 1-0 υπέρ του Καναδά ο επιθετικός της Ένωσης έκανε το 1-2 με συμπαίκτη του, έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

«Πριν το παιχνίδι, ζήτησα από τα παιδιά να αγωνιστούν, να παλέψουν και είμαι πολύ περήφανος για αυτά. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε και έχουμε να μάθουμε πολλά. Ελπίζουμε στο μέλλον να μάθουμε από τα λάθη μας.

Ήρθα εδώ να βοηθήσω. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο καλός σήμερα και ανέλαβα την ευθύνη για αυτές τις ευκαιρίες. Ανέλαβα την ευθύνη για πολλά πράγματα, γιατί γνωρίζω πόσα περιμένει η ομάδα από μένα και ελπίζω ότι κι εγώ θα μάθω από αυτά τα λάθη και θα προχωρήσω. Θα αναλάβω την πίεση μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα μάθω από αυτό και θα συνεχίσω να κοιτάω μπροστά.

Αυτή η ήττα θα πονάει για καιρό. Ήρθα εδώ, έχοντας μόλις ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και έκανα πολλές θυσίες. Ήρθα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, για την ομάδα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το καλύτερο της ομάδας δεν ήταν αρκετό, αλλά σίγουρα θα πάρουμε τα μαθήματά μας, από αυτό και θα προχωρήσουμε. Αλλά σίγουρα θα μας πονάει αυτή η ήττα για λίγο καιρό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιβάι Γκαρσία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα