Όσιμεν: Η υπόκλιση του Σισέ και η αγκαλιά του Ντρογκμπά

Όσιμεν: Η υπόκλιση του Σισέ και η αγκαλιά του Ντρογκμπά

Newsroom
Σισέ

bet365

Συνάντηση με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ντιντιέ Ντρογκμπά είχε ο Βίκτορ Όσιμεν πριν από την αναμέτρηση της Νιγηρίας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουίλιαμ Τροστ Εκονγκ του ΠΑΟΚ, η Νιγηρία κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Copa Africa.

Πρόσωπο του αγώνα πάντως ήταν αναμενόμενα ο Βίκτορ Όσιμεν ο οποίος μάλιστα είχε και μια θερμή συνάντηση με τους Ντιντιέ Ντογκμπά και Τζιμπρίλ Σισέ. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού υποκλίθηκε στον Νιγηριανό σταρ με μια χαρακτηριστική χειρονομία, δείχνοντας τον σεβασμό του στον στράικερ της Νάπολι.

Από την άλλη, ο «θρύλος» της Τσέλσι αγκάλιασε τον Όσιμεν, με τους δυο τους να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, καθώς ο Όσιμεν έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές τις συμβουλές του Ντρογκμπά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα