Copa Africa: Το απόλυτο quiz για τη γιορτή του αφρικανικού ποδοσφαίρου

Copa Africa: Το απόλυτο quiz για τη γιορτή του αφρικανικού ποδοσφαίρου

bet365

Το Copa Africa κάνει σέντρα στα γήπεδα του Καμερούν και το Gazzetta σάς καλεί να τεστάρετε τις γνώσεις σας, σε ένα quiz για... γερούς λύτες με θέμα τη γιορτή του αφρικανικού ποδοσφαίρου.

Η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Αργεντινή πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής. Ποια θα είναι η νέα τροπαιούχος στην Αφρική; Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ευρέως γνωστό ως Copa Africa, επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την πανδημία και στρέφει πάνω του τα φώτα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Παρά το αιώνιο πρόβλημα για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους που είναι η διεξαγωγή του στη χειμερινή περίοδο, μεσούσης της σεζόν, η 33η έκδοση της γιορτής του ποδοσφαίρου στην αφρικανική ήπειρο αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου, στα γήπεδα του Καμερούν. Και οι 24 ομάδες μπαίνουν στη «μάχη» με στόχο τον τελικό της 6ης Φεβρουαρίου στη Γιαουντέ.

Το Gazzetta, λοιπόν, με αφορμή την έναρξη του Copa Africa και την προσεχή παρέλαση αστέρων με τις εθνικές τους ομάδες, σας βάζει στο κλίμα μέσα από το απόλυτο quiz: 15 ερωτήσεις, για το παρόν και το παρελθόν του θεσμού, με ουκ ολίγο «ελληνικό» χρώμα. Μπορείς να πλησιάσεις το απόλυτο;

Η απάντηση στο παρακάτω quiz:

Powered by Quiz Maker

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα