Τα γαλλικά ΜΜΕ… θάβουν τον Νεϊμάρ για την εμφάνισή του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta team
Τα γαλλικά ΜΜΕ… θάβουν τον Νεϊμάρ για την εμφάνισή του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Ο... εξαφανισμένος Νεϊμάρ στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League δέχτηκε σκληρή κριτική από τα Γαλλικά ΜΜΕ για την εμφάνισή του

Πριν την ρεβάνς του ημιτελικού στο Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Νεϊμάρ έλεγε σε δηλώσεις του πως θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να φτάσει η Παρί Σεν Ζερμέν στον δεύτερο σερί τελικό.

Τελικά ο Βραζιλιάνος ήταν… άφαντος, η Παρί ηττήθηκε ξανά και πλέον της έμεινε το κυνήγι του πρωταθλήματος στη Γαλλία, όπου κι εκεί βρίσκεται να κυνηγάει την Λιλ.

Η απογοητευτική εμφάνιση του Νεϊμάρ στο Μάντσεστερ σχολιάστηκε έντονα από τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «εξαφανίστηκε» στο παιχνίδι και ότι «δεν είχε την ικανότητα να πάρει την ομάδα στις πλάτες του».

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της Le Parisien: «Ηταν εντελώς εκτός ημιτελικού. Χωρίς έμπνευση, δεν κατάφερε ποτέ να κουβαλήσει το βάρος της ομάδας πάνω του, όπως είχε κάνει με την Μπάγερν. Απογοητευτικός».

Από την πλευρά της η L’Equipe τον βαθμολόγησε με 3/10 και σχολίασε: «Υποσχέθηκε ότι θα πεθάνει στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς ήταν απών. Συνεχιζόμενα λάθη, κακές πάσες, επιλογές με ρίσκο. Δεν μπορούσε να κάνει καμία διαφορά με τις ντρίπλες του, ειδικά απέναντι στον Γουόκερ».

Το France Football κράζει μάλιστα τον Νεϊμάρ για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι. «Ηταν πραγματικά απαραίτητο να κάνει έξι επαφές με την μπάλα κάθε φορά που αυτή ερχόταν στα πόδια του;» αναρωτήθηκε ο συντάκτης του άρθρου.

«Αποκάλυψε την σκοτεινή πλευρά του με απροκάλυπτο τρόπο, καθώς ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του. Ο εγωκεντρισμός του έφερε ένα άσχημο τέλος στο παιχνίδι καθώς προσπαθούσε να βλάψει τους παίκτες της Σίτι με τα μαρκαρίσματά του. Κουβαλώντας α συναισθήματά του ξανά, ο Νεϊμάρ ήταν καταστροφικός».

Σκληρή κριτική έκανε για τον Βραζιλιάνο και ο πρώην άσος της Μονακό και της Παρί, Ζερόμ Ροτέν.

«Περιμέναμε πολλά περισσότερα από αυτόν. Θα τον κατηγορήσω για μερικά πράγματα, αλλά όχι μόνο αυτόν. Πρέπει να αναθεωρήσει ορισμένα πράγματα. Όταν δεν είναι καλός, πρέπει να του το λες. Πρέπει να αναθεωρηθεί η σχέση του με την ομάδα. Αν θέλουν να πάνε ένα επίπεδο πιο πάνω, θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να δουλέψουν με την συμπεριφορά του» είπε, πετώντας «καρφιά» και κατά των ανθρώπων της ομάδας, την ώρα που οι συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για έντονο φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Βραζιλιάνο άσο…

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα