Ολυμπιακός: Ο Σα θέλει να πάρει τη... ρεβάνς του από την Πόρτο! (vid)

Ολυμπιακός: Ο Σα θέλει να πάρει τη... ρεβάνς του από την Πόρτο! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Σα θέλει να πάρει τη... ρεβάνς του από την Πόρτο! (vid)

bet365

Ο 27χρονος διεθνής πορτιέρε του Ολυμπιακού θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, την Πόρτο, επιδιώκοντας περισσότερο από ποτέ να πάρει τη... ρεβάνς του.

Ολυμπιακός - Πόρτο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Σα στην καριέρα του έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την Πόρτο. Μία στο φετινό 2-0 σε βάρος του Ολυμπιακού και μία σε ένα 3-0 με τη φανέλα της Μαρίτιμο τη σεζόν 2013-2014 για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ματς που οι ομάδες του επικράτησαν ενώ ήταν στον πάγκο όμως. Το 1-0 της σεζόν 2014-2015 με τη Μαρίτιμο για το πρωτάθλημα και το 1-3 με τη Μαρίτιμο στο Κύπελλο τη χρονιά 2015-2016.
Ο Ζοσέ Σα φόρεσε τη φανέλα της Πόρτο, έχοντας 27 αγώνες με την πρώτη ομάδα και 16 με την Πόρτο Β. Με τον Ολυμπιακό έχει ήδη 94 ματς, περισσότερα από κάθε άλλον σύλλογο, που έχει παίξει στην καριέρα του. Ακολουθεί μόνο η Β' ομάδα της Μαρίτιμο με 75 παιχνίδια.
Ο Σα που είχε έρθει ως δανεικός στον Ολυμπιακό αγοράστηκε από την Πόρτο, η οποία τα τελευταία χρόνια πάντως είχε τσεκάρει την πορεία του και ειδικά στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής γκολκίπερ - που κλήθηκε στην Πορτογαλία επί των ημερών του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και με ομοσπονδιακό τεχνικό τον Φερνάντο Σάντος - έχει κάθε λόγο να θέλει να δώσει απαντήσεις στην Πόρτο. Να πάρει τη δική του ρεβάνς και φυσικά να βοηθήσει τους Πειραιώτες να συνεχίσουν στο Europa League. Ο Σα που φέτος στο Champions League έχει 5 ματς με 450 λεπτά συμμετοχής.
Σε ματς φάσης ομίλων με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κρατήσει φέτος το μηδέν με τη Μαρσέιγ στο Φάληρο και πέρυσι στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε ξανά το story του με την Πόρτο.
Στο ρόστερ του Ολυμπιακού πάντως υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν τεθεί αντίπαλοι με την Πόρτο. Όπως ο Ραφίνια σε 5 αγώνες, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Ο Βραζιλιάνος μπακ μάλιστα είχε 1 ασίστ στη νίκη με 1-0 της Σάλκε επί της Πόρτο το 2007-2008 στο Champions League.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα