Μαρτίνς: «Παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό» (vid)

Μαρτίνς: «Παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό» (vid)

bet365

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και στο φάουλ που δεν δόθηκε στην αρχή της φάσης που σκόραρε η Μάντσεστερ Σίτι

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός «πάλεψε» το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος, παρά τις πολλές του απώλειες στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς. «Νομίζω πως παλέψαμε έως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε απώλειες. Είχαμε και ένα φάουλ στον Ντρέγκερ που εάν είχε δοθεί δεν θα είχε μετρήσει το γκολ της Σίτι», είπε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» στην Cosmote TV.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε και για το αν θα υπάρξουν επιστροφές των παικτών που λείπουν και είπε πως «υπάρχουν κάποιοι παίκτες. Ίσως τον Μπρούμα και ίσως κάποια τεστ αρνητικά για να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες. Να δούμε κάποια πρόσωπα να γυρίζουν τόσο άμεσα όχι». Παράλληλα δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα. «Είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που έκαναν το ποδόσφαιρο αυτό που μας παθιάζει. Το πάθος του ήταν ανεπανάληπτο. Το πάθος του έκανε τη διαφορά. Ήταν μία πολύ μεγάλη απώλεια και να συλλυπηθούμε την οικογένειά του».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα