Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 2-1: Τα... χρειάστηκε κόντρα σε έναν 18χρονο (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 2-1: Τα... χρειάστηκε κόντρα σε έναν 18χρονο (vids)

bet365

Το «3 στα 3» στον έβδομο όμιλο του Champions League έκανε η αναποτελεσματική η Μπαρτσελόνα, έφτασε να κοιτάει το χρονόμετρο για να λυγίσει την αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό Ντιναμό Κιέβου (2-1), η οποία έπαιζε με τερματοφύλακα τον (εκπληκτικό) 18χρονο Ρουσλάν Νέσχερετ.

Νικάς με τα χίλια ζόρια μια Ντιναμό Κιέβου που πήγε στην Βαρκελώνη χωρίς 13 παίκτες λόγω κορονοϊού και με τερματοφύλακα τον 18χρονο Ρουσλάν Νέσχερετ (συγκρατήστε αυτό το όνομα) και MVP του αγώνα αναδεικνύεται ο... δικός σου γκολκίπερ, Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν!

Τα παραπάνω αρκούν για να επισημάνουν την κακή εικόνα μιας Μπαρτσελόνα που νίκησε 2-1 τους... μισούς Ουκρανούς, έκανε το «3 στα 3» στον έβδομο όμιλο του Champions League, αλλά προβλημάτισε και πάλι με την απόδοσή της.

Και αυτό, παρ' ότι προηγήθηκε μόλις στο πέμπτο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φέτος σκοράρει μέχρι τώρα μόνο από την άσπρη βούλα. Και αυτό λέει πολλά και για τον Αργεντινό...

Το γρήγορο γκολ θα έπρεπε να λύσει τα πόδια των Μπλαουγκράνα, για τους οποίους ο Ανσού Φατί ήταν ο πιο δραστήριος, απέναντι όμως σε μια ομάδα που ήταν εξαιρετικά στημένη από την «γριά αλεπού» Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Οι Ουκρανοί, μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, αν ο Τερ Στέγκεν, ο οποίος έπαιζε για πρώτη φορά φέτος μετά τον τραυματισμό του, δεν κατέβαζε... ρολά με μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις, με κορυφαία μια σε καρφωτή κεφαλιά του Βιτάλι Μπουγιάλσκι.

Το γκολ με κεφαλιά του Ζεράρ Πικέ ύστερα από σέντρα του Φατί (65') έδειχνε να βάζει τέλος στα όνειρα των λειψών φιλοξενούμενων για ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Καμπ Νόου», αλλά η Ντινάμο δεν το έβαλε κάτω μέχρι το τέλος.

Δέκα λεπτά μετά το 2-0, ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ από κοντά... αχρήστευσε μια ακόμα εντυπωσιακή απόκρουση του Τερ Στέγκεν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έμειναν εντέλει μόνο στη μείωση του σκορ.

Το πρόσωπο του Ρόναλντ Κούμαν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και κατά την διάρκειά του, έδειχνε ότι το βράδυ δεν ήταν ευχάριστο για την Μπάρτσα, παρά τη νίκη της και το απόλυτο βαθμών.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη LIVE περιγραφή του Champions League

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν – Ντεστ, Πικέ, Ντε Γιονγκ, Τζόρντι Άλμπα – Μπουσκέτς (74' Λενγκλέ), Πιάνιτς (60' Σέρτζι Ρομπέρτο) - Πέδρι (83' Αλενιά), Μέσι, Φατί (74' Τρινκάο) - Γκριεζμάν (60' Ντεμπελέ).

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Νέσχερετ – Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Ποπόβ, Σαμπάνοβ – Μπουγιάλσκι (86' Λέντνεβ), Σεπέλεβ, Αντριέβσκι – Τσιγκάνκοβ, Σουπριάγκα (71' Βέρμπιτς), Ζέρσον Ροντρίγκες (71' Ντε Πένα).

7ος όμιλος

Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου 2-1
Φερεντσβάρος – Γιουβέντους 1-4

Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
1. Μπαρτσελόνα 9 (9-2)
2. Γιουβέντους 6 (6-3)
3. Ντιναμό Κιέβου 1 (3-6)
4. Φερεντσβάρος 1 (4-11)

Επόμενη αγωνιστική (24/11)
Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους – Φερεντσβάρος

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα