Πέπε: «Όταν δώσεις την μπάλα σε αντίπαλο όπως η Σίτι, τότε το εκμεταλλεύεται»

Gazzetta team
Πέπε: «Όταν δώσεις την μπάλα σε αντίπαλο όπως η Σίτι, τότε το εκμεταλλεύεται»

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε βρει ένα γκολ κόντρα στη Σίτι, ωστόσο έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο και αυτό οι «Πολίτες» το εκμεταλλεύτηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε στην Cosmote TV μετά την ήττα με 3-0 από τη Σίτι:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Διορθώσαμε πράγματα στο δεύτερο μέρος, αλλά ο αντίπαλος ήταν δύσκολος. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Προσπαθήσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν ο Ολυμπιακός σεβάστηκε περισσότερο από όσα θα έπρεπε τη Σίτι: «Όχι, δεν νομίζω. Κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο μέρος, τους δώσαμε μπάλα και την ευκαιρία να κάνουν επιθέσεις. Είχαμε ευκαιρίες και εμείς για κάτι καλύτερο αλλά απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο όταν του δώσεις την μπάλα το εκμεταλλεύεται».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω πολύ καλά, η ομάδα είναι φανταστική, με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED