Ίντερ - Γκλάντμπαχ 2-2: Το... έσωσε ο Λουκάκου! (vid)

Gazzetta team
Ίντερ - Γκλάντμπαχ 2-2: Το... έσωσε ο Λουκάκου! (vid)

bet365

Συναρπαστικό ματς στο Σαν Σίρο, με τον Λουκάκου να... σώζει τον βαθμό στο τέλος για την Ίντερ (2-2) κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Δοκάρι ο Λαουτάρο.

Ο Λουκάκου συνεχίζει να σκοράρει στην Ευρώπη και η Ιντερ δε... χάνει! Συναρπαστικό ματς στο Σαν Σίρο, η Γκλάντμπαχ κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά ο Βέλγος δεν την άφησε να πανηγυρίσει ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η Ίντερ παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες, αφού εκτός από τον Χακίμι που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες πριν τη σέντρα, εκτός ήταν και οι Σκρίνιαρ, Γιανγκ, Γκαλιαρντίνι, Σένσι, Βετσίνο. Ετσι, ήταν μια από τις... σπάνιες φορές που ο Έρικσεν πήρε θέση στο βασικό σχήμα. Οι νερατζούρι είχαν τον έλεγχο, την κατοχή και πίεσαν από την αρχή τους Γερμανούς. Στο 12ο λεπτό ο Ματέο Νταρμιάν είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Ο Ιταλός ήταν αυτός που δημιούργησε και τη δεύτερη φάση, αλλά ο Έρικσεν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σόμερ. Ο Δανός είχε ακόμα μια φάση, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Ιντερ είχε τον έλεγχο και λίγο πριν το τέλος έχασε καλή φάση για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Λουκάκου δεν ήταν αποτελεσματικός.

Ο Κόντε πέρασε στο β' μέρος τον Λαουτάρο στη θέση του Σάντσες και η ομάδα του έγινε πιο επιθετική. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους «Νερατζούρι», αφού στο 49' ο Λουκάκου με ιδανικό τελείωμα σκόραρε για ένατο διαδοχικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ωστόσο, η Γκλάντμπαχ από το... πουθενά κατάφερε στο 60' να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Τουράμ έκανε εξαιρετική ντρίμπλα, ο Βιδάλ τον ανέτρεψε και ο Μπενσεμπαϊνί ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα. Εξαιρετικός ρυθμός στη συνέχεια, με την Ίντερ να απειλεί στο 74' με τον Νταρμιάν, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα η Γκλάντμπαχ έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Πλεά δεν ήταν αποτελεσματικός. Στο 83' η Ίντερ ακούμπησε το γκολ, όμως το γυριστό του Λαουτάρο σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα, αφού στο 84' από την εξαιρετική ασίστ του Πλεά, ο Χόφμαν πέτυχε το 2-1. Η Ίντερ πίεσε ασφυκτικά και στις καθυστερήσεις ο Λουκάκου από κοντά διαμόρφωσε το 2-2.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Κολάροφ, Ντε Φράι, Ντ'Αμπρόζιο, Πέρισιτς (79' Μπαστόνι), Βιδάλ, Ερικσεν (79' Μπρόζοβιτς), Μπαρέλα, Σάντσες (46' Λαουτάρο), Λουκάκου

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόουζ): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβεντι, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Χόφμαν, Νέιχαουζ, Πλεά (90' Στιντλ), Εμπολό (75' Χέρμαν), Τουράμ (90' Βολφ)


Βαθμολογία 2ου ομίλου

1. Σαχτάρ 3 (3-2)
2. Γκλάντμπαχ 1 (2-2)
3. Ίντερ 1 (2-2)
4. Ρεάλ Μαδρίτης 0 (2-3)

Ρεάλ - Σαχτάρ 2-3
Ίντερ - Γκλάντμπαχ 2-2

Επόμενη αγωνιστική 27/10
Σαχτάρ - Ίντερ
Γκλάντμπαχ - Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα