Αρχηγός Ρεάλ Κ19: «Το Youth League ανήκει και στον Ντάνι Πογιάτος»

Gazzetta team
Αρχηγός Ρεάλ Κ19: «Το Youth League ανήκει και στον Ντάνι Πογιάτος»

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Κ19, Βίκτορ Τσουστ, αφιέρωσε την κατάκτηση του Champions League Νέων και στον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού (και πρώην τεχνικού του), Ντάνι Πογιάτος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης Κ19 κατέκτησε το Youth League για πρώτη φορά στην ιστορία της με το δραματικό 3-2 επί της Μπενφίκα, το οποίο αναμφίβολα έκανε περήφανο και τον πρώην προπονητή της και νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος.

Ο αρχηγός των Μαδριλένων, Βίκτορ Τσουστ, δεν ξέχασε τον Πογιάτος στα πανηγύρια για τον ιστορικό τίτλο, λέγοντας ότι «θέλω να θυμηθώ τους ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να έρθουν και συμμετείχαν στην διαδικασία, όπως ο Ντάνι Πογιάτος. Πρέπει να θυμόμαστε τους ανθρώπους που ήταν πίσω μας και πιστεύοντας σε εμάς».

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός επισήμανε ακόμα ότι «αυτό είναι ένα βραβείο για όλο τον κόσμο που δουλεύει στα τμήματα υποδομής για πολλά χρόνια», στους οποίους βεβαίως συμπεριλαμβάνεται και ο Πογιάτος.

Ο Ραούλ, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά την ομάδα, προτού επιστρέψει στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, δεν αναφέρθηκε στον Πογιάτος (φάουλ...) και, μεταξύ άλλων, είπε ότι «αυτή είναι μια καταπληκτική ομάδα και θέλαμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο. Αυτή η επιτυχία συγκρίνεται στις μεγάλες στιγμές που μπόρεσα να ζήσω ως ποδοσφαιριστής».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα