Ζιντάν και Ρομπέρτο Κάρλος θυμούνται τη γκολάρα στον τελικό της Γλασκώβης (vid)

Gazzetta team
Ζιντάν και Ρομπέρτο Κάρλος θυμούνται τη γκολάρα στον τελικό της Γλασκώβης (vid)

bet365

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το μυθικό τέρμα του Ζινεντίν Ζιντάν στο «Χάμπντεν Παρκ» και τον τελικό του Champions League, ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θυμάται με τον Ρομπέρτο Κάρλος τη σκηνή από το ματς της Γλασκώβης

Για τους περισσότερους, είναι το κορυφαίο γκολ στην ιστορία του Champions League. Για πολλούς, επίσης, δεν θα υπάρξει ποτέ καλύτερο.

Η αριστουργηματική, βγαλμένη από έργο τέχνης εκτέλεση του Ζινεντίν Ζιντάν με γυριστό βολέ, που έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Ρεάλ επί της Λεβερκούζεν στον τελικό του Champions League στη Γλασκώβη (15/5/2002) μένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Αυτή τη φορά, ο Ζιζού θυμήθηκε την τρομερή στιγμή με τον συμπαίκτη που του έδωσε την ασίστ, τον Ρομπέρτο Κάρλος. Μαζί κάνουν χαβαλέ για την… άσχημη πάσα του Βραζιλιάνου και την εξίσου… κακή του Σαντιάγο Σολάρι που προηγήθηκε και ζωντανεύουν το μυθικό τέρμα από το «Χάμπντεν Παρκ», το οποίο όπως δηλώνει ο Γάλλος, προσπάθησε να επαναλάβει πολλές φορές στην καριέρα του, αλλά είναι από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν μονάχα μία.

Δείτε το βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα