Άρσεναλ: 12 χρόνια από την ιστορική νίκη επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: 12 χρόνια από την ιστορική νίκη επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (vid)

bet365

Την 4η Μαρτίου του 2008, η Άρσεναλ κατάφερε να πετάξει εκτός προημιτελικών του Champions League την κάτοχο του τροπαίου, Μίλαν, με την πρώτη νίκη αγγλικής ομάδας επί του συλλόγου του Μιλάνου στο «Σαν Σίρο»!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ έφτασαν στη μεγάλη επιτυχία σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια στο Μιλάνο χάρη σε γκολ που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά οι Σεσκ Φάμπρεγας και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να διαμορφώσουν το τελικό 2-0 επί των «ροσονέρι» και να στείλουν τους «κανονιέρηδες» στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ισπανός νυν χαφ της Μονακό σκόραρε με μακρινό σουτ στο 84ο λεπτό τρέχοντας να πανηγυρίσει στον πάγκο με τον Βενγκέρ, ενώ, ο Τονγκολέζος φορ δέχθηκε το γύρισμα του Γουόλκοτ στις καθυστερήσεις για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κλείσει το σκορ της αναμέτρησης.

Επρόκειτο για ιστορικό αποτέλεσμα καθώς ποτέ ξανά δεν είχε καταφέρει αγγλική ομάδα να πάρει νίκη επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο», ενώ, η Άρσεναλ είχε να θυμάται το εντυπωσιακό 5-1 επί της Ίντερ από το 2003.

Σ' εκείνο το ματς είχαν παίξει οι:

Μίλαν: Κάλατς, Μαλντίνι, Καλάντζε, Νέστα, Όντο, Αμπροσίνι, Πίρλο, Γκατούζο, Πάτο, Κακά, Ιντζάγκι (69' Τζιλαρντίνο)

Άρσεναλ: Αλμούνια, Κλισί, Σεντέρος, Γκαλάς, Σανιά, Ντιαμπί, Φάμπρεγας, Φλαμινί, Έμπουε (71' Γουόλκοτ), Χλεμπ (89' Σίλβα), Αντεμπαγιόρ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα