Κλοπ: «Μας έκαναν να φαινόμαστε σαν... χασάπηδες με τόσες κίτρινες»

Gazzetta team
Κλοπ: «Μας έκαναν να φαινόμαστε σαν... χασάπηδες με τόσες κίτρινες»

bet365

Στην διαιτησία του αγώνα με την Παρί στάθηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ τονίζοντας πως και οι διακοπές ήταν πολλές, αλλά και οι κάρτες που αντίκρισαν οι παίκτες του.

Σταντάρ Λ. – Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αρχικά ο Γερμανός προπονητής ανέφερε μετά την ήττα με 2-1 στο «Παρκ ντε Πρενς»: «Yπήρξαν 500.000 διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο. Στην Αγγλία είμαστε η πιο "fair" ομάδα και εδώ φαινόμασταν σαν «χασάπηδες» με τις κίτρινες που πήραμε . Ήταν έξυπνοι και ειδικά ο Νεϊμάρ, ενώ ο διαιτητής το άφησε να συμβεί. Σίγουρα μπορείς να χάσεις στο Παρίσι και θα χάσουν κι άλλες ομάδες στο μέλλον, όμως νιώθουμε σκουπίδια. Ο Βεράτι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί. Ήμουν κοντά στη φάση και θα μπορούσε να δει κόκκινη αντί για κίτρινη. Βέβαια δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε επειδή δεν παίξαμε αρκετά καλά. Πάντως στο τελευταίο ματς κόντρα στη Νάπολι μπορούμε να το κερδίσουμε γιατί στο Άνφιλντ η ατμόσφαιρα είναι πάντα ιδιαίτερη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα