Κέιν: «Να βάλω πιο πολλά γκολ από τον Μέσι στην ιστορία του Champions League»!

Gazzetta team
Κέιν: «Να βάλω πιο πολλά γκολ από τον Μέσι στην ιστορία του Champions League»!

bet365

Ο Χάρι Κέιν αποθέωσε τον «εξωπραγματικό» Αργεντινό και εξήγησε ότι παλεύει να σκοράρει όπως εκείνος ή και ακόμα πιο πολλές φορές.

Την Τετάρτη το βράδυ (22:00) η Τότεναμ υποδέχεται στο Λονδίνο την Μπαρτσελόνα και οι περισσότεροι βλέπουν το σημαντικό αυτό ραντεβού ως ευκαιρία να αναμετρηθούν δύο σπουδαίοι σκόρερ. Για την ακρίβεια είναι οι Αγγλοι που κοιτάζουν περισσότερο τον Χάρι Κέιν και τον ρώτησαν για το πώς αντιμετωπίζει αυτή την ποδοσφαιρική μάχη με τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι, με τον επιθετικό των Spurs να ξαφνιάζει με την αποφασιστικότητα και την πίστη στις ικανότητές του.

«Ο Μέσι, όπως κι ο Ρονάλντο, έχουν ανεβάσει τα αγωνιστικά επίπεδα πολύ πάνω από το κανονικό και απ' ό,τι είχαμε συνηθίσει από τους πιο παλιούς. Επιθυμία μου είναι σκοράρω κι εγώ 40, 50 ή 60 γκολ τη σεζόν, όπως κάνει ακόμα ο Μέσι ή ακόμα και να τον ξεπεράσω και ειδικά στην Ευρώπη».

Οι Αγγλοι επί τούτου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο Μέσι μπορεί να έχει φτάσει τα 103 παιχνίδια στο Champions League, αλλά για να φτάσει τα πρώτα 10, χρειάστηκαν 23 αγώνες, ενώ ο Κέιν μετράει ήδη εννέα γκολ σε 11 παρουσίες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα