Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες του gazzetta.gr επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της 6ης αγωνιστικής των ομίλων και σας καλούν να κάνετε το ίδιο και να διεκδικήσετε πλούσια δώρα!

Η αυλαία των ομίλων του Champions League έπεσε και το ποδοσφαιρικό πάρτι συνεχίζεται πλέον με τα νοκ άουτ και πάντα με συνοδεία την Nissan!

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο από την τελευταία αγωνιστική και σας καλούν να κάνετε το ίδιο!

Μανέ ο Φώτης Καρακούσης

Εκτός της συμπάθειας στη Λίβερπουλ που στην καλή της ημέρα χαίρεσαι να την βλέπεις, έτσι και αλλιώς το γκολ του Μανέ ήταν τόσο ωραίο που αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Εκεί που Θα μπορούσε να ήταν και του Κουτίνιο στο ίδιο ματς, όταν οι Άγγλοι έκρυψαν την μπάλα...

Κριστιάνο Ρονάλντο ο Θάνος Σαρρής

Υπέροχη η προσπάθεια του Μπερνάρντ της Σαχτάρ, όμως του Ρονάλντο, πέραν της υπέροχης εκτέλεσης, σηματοδότησε και ένα νέο ρεκόρ. Πριν λάμψει στον Πύργο του Άιφελ, παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Μπάλα, ο CR7 το έκανε απέναντι στη Ντόρτμουντ, καθώς έγινε ο πρώτος και μοναδικός παίκτης που σκοράρει και στα έξι παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League. Αριστοτεχνικό curler από το ύψος της μεγάλης περιοχής χωρίς πολύ χώρο και χρόνο. Και η μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπούρκι, ο οποίος έμεινε «άγαλμα».

Μανέ ο Δημήτρης Ρούσσος

Τελείωμα με κλάση, με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σελίκχοφ! Ο Μανέ εκτέλεσε από δύσκολη θέση, μα ακριβώς όπως έπρεπε, σε ένα από τα highlights της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BEST GOAL!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα