Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσουαμενί θα χάσει τον τελικό του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσουαμενί θα χάσει τον τελικό του Champions League

aurelien_tchouameni
Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε πως ο Ορελιέν Τσουαμενί δεν θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ.

Χωρίς τον Ορελιέν Τσουαμενί θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League με την Ντόρτμουντ. Ο βασικός μεσοαμυντικός της Βασίλισσας τραυματίστηκε στο πόδι στον δεύτερο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και παρά την αισιοδοξία πως θα προλάβαινε να τεθεί στη διαθέση του Κάρλο Αντσελότι ο Ιταλός τεχνικός έκανε γνωστό πως ο Γάλλος δεν θα είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη του «Wembley» την 1η Ιουνίου.

«Ο Τσουαμενί δεν θα παίξει στον τελικό του Champions League. Είναι σε φάση ανάρρωσης για να είναι έτοιμος για το EURO 2024», είπε ο Καρλέτο σε δηλώσεις του μετά την τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την Μπέτις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για την τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Ο Τσουαμενί την τρέχουσα σεζόν μέτρησε 38 εμφανίσεις, με τρία γκολ και μια ασίστ, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι τον χρησιμοποίησε τόσο ως κεντρικό αμυντικό λόγω των σοβαρών τραυματισμών των Αλάμπα - Μιλιτάο όσο και ως αμυντικό χαφ που είναι η κανονική του θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα