Αταλάντα: Το (πιθανό) σενάριο που δίνει στην Ιταλία έξι εισιτήρια για το Champions League!

Atalanta Europa League

bet365

Η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League και η Ρόμα...χαμογελάει, καθώς μπορεί να γίνει η ομάδα Νο.6 από την Ιταλία που θα αγωνιστεί στο νέο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η Αταλάντα κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί 51 αγώνων της Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League και με το επιβλητικό 3-0 να κατακτήσει το τρόπαιο! Πέρα ωστόσο από τους ίδιους τους Μπεργκαμάσκι, μαζί τους χαμογελάει και ολόκληρη η Ιταλία.

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου άλλωστε υπάρχουν πιθανότητες ώστε η Serie A να βγάλει έξι ομάδες στο Champions League της νέας σεζόν. Πώς θα γίνει αυτό; Εφόσον η Αταλάντα τερματίσει στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, με το έξτρα εισιτήριο να πηγαίνει στην έκτη Ρόμα.

Οι Τζαλορόσι έχουν εξασφαλίσει από την πλευρά τους την έκτη θέση, αλλά ευελπιστούν πως η Αταλάντα δεν θα σκαρφαλώσει στη βαθμολογία! Σε περίπτωση που το σύνολο του Γκασπερίνι τερματίσει στην τρίτη ή τέταρτη θέση, τότε η Ρόμα θα χάσει το εισιτήριο και θα αγωνιστεί στο Europa League.

Με τα τωρινά δεδομένα η Αταλάντα κάθεται στην πέμπτη θέση της Serie A και στο -2 από την τέταρτη Γιουβέντους, αλλά με ματς λιγότερο...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα