ΓεροΓιοβάισα: Κυρίως μενού με αστεράτες μάχες στην Ευρώπη

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Η μουσική του Champions League μας μαγεύει ξανά ενόψει των πρώτων ματς των προημιτελικών και ο ΓεροΓιοβάισα σηκώνει μανίκια για να ξεκοκκαλίσει τις διαφορές ανάμεσα στα φαβορί.

Ένας μήνας πέρασε κι επιτέλους μπορούμε να το πούμε ξανά: Έχουμε και πάλι βραδιά Champions League! Καλή η φάση των «16» με τα αουτσάιντερ και τα φαβορί του, αλλά από σήμερα καιρός είναι να περάσουμε στο κυρίως μενού. Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ - Μπάγερν στην πρώτη φάση των προημιτελικών και στο απόλυτο τεστ... προβλέψεων.

Ο πήχης ανεβαίνει όπως καταλαβαίνετε, αλλά θα προσπαθήσω να σας βγάλω ασπροπρόσωπους! Πάμε πρώτα στο ντέρμπι που έχει χαρακτηριστεί ως πρώιμος τελικός. Η Ρεάλ Μαδρίτης τα είδε όλα κόντρα στη Λειψία και προκρίθηκε με τα χίλια ζόρια, αλλά η ιστορία της επιβάλλει πως με τη Μάντσεστερ Σίτι θα σταθεί στο επίπεδο που της αναλογεί. Πόσω δε μάλλον όταν το πρώτο ματς είναι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τους οργανωμένους της να έχουν καλέσει τον κόσμο να φορέσει λευκά.

Κλειστή κι οροφή σε αυτό το φουτουριστικό «διαστημόπλοιο», προβλέπεται ατμόσφαιρα και προβλέπονται... γκολ. Αν πόνταρα μάλιστα σε κάποιον να σκοράρει θα πήγαινα στον Βινίσιους που από το 2021 δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε μια φάση νοκ-άουτ και θα αφήσω τον Χάαλαντ στην άκρη. Ρίσκο; Σίγουρα. Αλλά με τον Γουόκερ εκτός αποστολής, το Bet Builder για Goal/ Goal με anytime σκόρερ τον Βίνι σε απόδοση 3.70 νομίζω πως αξίζει την προσπάθεια.

Στο άλλο ματς της βραδιάς τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Αυτή τη φορά η Μπάγερν δεν θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ ως το απόλυτο φαβορί για να λιγουρεύεται... πεντάρες, μιας και η πρωτοπόρος της Premier League έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Το Champions League ωστόσο είναι... Champions Lague και η Μπάγερν έχει την τάση να μεταμορφώνεται στην Ευρώπη.

Είναι ο μοναδικός τρόπος για τους Βαυαρούς να διασώσουν μια τραγική χρονιά, την ίδια στιγμή που η Άρσεναλ έχει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Οι Gunners ξεκάθαρα είναι σε καλύτερη φόρμα, αλλά το διπλό της Μπάγερν σε απόδοση 4.80 μου κλείνει το μάτι... Θα το προτιμήσω ποντάροντας στη εμπειρία και το κρύο αίμα των Γερμανών που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι μεγάλο λάθος να τους ξεγράψεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα