Champions League: Η UEFA απαντά στις απειλές του ISIS με αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Newsroom
Emirates

bet365

Οι απειλές του ISIS για τρομοκρατικές επιθέσεις στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες Champions League θορύβησαν την UEFA που απαντά με αυξημένα μέτρα!

Συναγερμός έχουν σημάνει στα γραφεία της UEFA οι απειλές του ISIS περί τρομοκρατικών επιθέσεων στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες Champions League για τη φάση των προημιτελικών.

Η τρομοκρατική οργάνωση επανέλαβε το μοτίβο που είχε ακολουθήσει στο πρόσφατο Klassiker δίχως ευτυχώς να κάνει πράξη τις απειλές του, όμως επανήλθε με νέες προειδοποιήσεις και αυτή τη φορά με την κλίμακα αρκετά μεγαλύτερη.

Οι απειλές του ISIS φυσιολογικά θορύβησαν την UEFA, η οποία σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία προτίθεται να ανάψει το πράσινο φως για επιπλέον μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Σε σχετική ανακοίνωση δε τονίζεται πως οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, δίχως αλλαγές στο πρόγραμμα.

«Η UEFA έχει επίγνωση των υποτιθέμενων τρομοκρατικών απειλών που γίνονται για τους αγώνες του UEFA Champions League αυτής της εβδομάδας και βρίσκεται σε στενή επαφή με τις αρχές στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Όλοι οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ασφαλείας» τονίζεται χαρακτηριστικά

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα