Βινίσιους: Ζήτησε από την UEFA την τιμωρία των οπαδών της Ατλέτικο για ρατσιστικά συνθήματα

Vinicius Junior

bet365

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, με ανάρτηση του στα Social Media ζήτησε από την UEFA την τιμωρία των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Βινίσιους Τζούνιορ ακόμα και σε παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του 23χρονου εξτρέμ πριν τη ρεβάνς κόντρα στην Ίντερ για τους «16» του Champions League, έξω από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο», φωνάζοντας τον «χιμπατζή».

Ο διεθνής winger της Σελεσάο ανέβασε ένα video από αυτό το περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ζήτησε από την UEFA την τιμωρία των φίλων των Μαδριλένων. Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βινίσιους δέχεται ρατσιστική επίθεση από φίλους της Ατλέτικο, ενώ έχει πέσει θύμα συμπεριφορών και σε αρκετά άλλα γήπεδα της La Liga.

«Ελπίζω στην UEFA να έχετε ήδη σκεφτεί την τιμωρία τους. Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που συμβαίνει ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είμαι παρών», έγραψε στην ανάρτηση του ο Βίνι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα