Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο: Ανατροπή των Βαυαρών από το ημίχρονο με Κέιν και Μίλερ (vids)

Κέιν

bet365

Στο 38ο λεπτό της ρεβάνς της Μπάγερν Μονάχου με τη Λάτσιο για τη φάση των «16» του Champions League ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Τόμας Μίλερ έκανε το 2-0.

Η Μπάγερν Μονάχου «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Λάτσιο. Στο 38ο λεπτό της ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League οι Βαυαροί αναπτύχθηκαν όμορφα, ο Τόμας Μίλερ έστρωσε με το κεφάλι στον Ράφαελ Γκερέρο, ο Πορτογάλος σούταρε, ο Χάρι Κέιν έβαλε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Προβεντέλ για το 1-0.

O Άγγλος «killer» έφτασε τα 32 γκολ σε 33 ματς μέσα στη σεζόν και αυτό ήταν το πρώτο του σε νοκ άουτ του Champions League, μετά από ακριβώς πέντε χρόνια. Ήταν 5 Μαρτίου του 2019 όταν ο Βρετανός είχε βρει δίχτυα για τους «16» κόντρα στην Ντόρτμουντ, με τη φανέλα της Τότεναμ. Αυτή τη σεζόν οι Σπερς έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά έχασαν το τρόπαιο από την Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί έκαναν την ανατροπή στο ζευγάρι στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέρο η μπάλα έφτασε στον Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος έπιασε το βολέ, ο Τόμας Μίλερ έβαλε το κεφάλι του και εξ επαφής έκανε το 2-0, το οποίο δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα